All About Digital Proje Ekibi Güvenli Internet Kullanımı ve Siberzorbalık Eğitimi Aldı

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni U.Nurdan Çalışkan ve öğrencileri, yürütmekte oldukları  All About Digital eTwinning projesi kapsamında, proje katılımcılarıyla birlikte MEB Çanakkale Arge Bilişim Öğretmeni Hakan Cevahir ile çevirimiçi görüşme gerçekleştirerek internetin güvenli kullanımı ve siberzorbalık konuları üzerine eğitim aldı.Öğrencilerimiz, uzaktan eğitim süreci ile birlikte artan teknoloji kullanımında birincil ihtiyaç olan internet güvenliği kurallarını öğrendiler. Kişisel bilgilerini koruma yollarını, çocuklar için güvenli sitelerin neler olduğunu ve paylaşım yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini uzman öğretmenimizden dinlediler. Medya okur yazarlığı konulu projemizin eğitim adımı olan webinara destek veren  okul idaremize ve sınıf öğretmenimiz U.Nurdan Çalışkan'a teşekkür ediyoruz.

01.03.2021 242

01-03-202101-03-2021