Better Together eTwınnıng Proje Ekibimiz Türkiye'nin İlk Çocuk Masal Anlatıcısı ile Buluştu!

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni U.Nurdan Çalışkan ve öğrencileri eTwinning proje ortakları ile birlikte Masal Atölyesi'nin kurucusu , Türkiye'nin ilk çocuk masal anlatıcısı ve masal dersi projesinin yaratıcısı Bağcan TÖRAYDIN ile çevirimiçi ortamda bir araya geldi. İlk kez Yalova'da masal anlatıcılığı çalıştayı ile  öğretmenlere yönelik çocuk masal anlatıcılığı eğitimlerinin başlamasında etkili olan Bağcan TÖRAYDIN, görüşmeye katılan Türkiye, İtalya ve Romanyalı öğrencilere masal anlattı. Gitar eşliğinde, müziğiyle renklendirdiği, kendi yazdığı "Gargunya'da Yağmurlu Bir Gün" masalına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.  Bu keyifli  etkinlik için kıymetli vaktini ayıran gezgin masalcı Bağcan TÖRAYDIN'a , görüşmeye vesile olan proje öğretmeni Yıldız METİN' e ve proje kurucusu sınıf öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

04.03.2021 273

04-03-202104-03-202104-03-2021