eSafety Label

Vizyonumuz: Çağın teknolojisine uygun, teknik araç ve gereçlerle donatılmış ve bu teknolojinin herkes tarafından kullanıldığı, çantasız eğitim uygulayan, çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olan bir okul hepimizin özlediği. Misyonumuz; Türk milletinin milli ve manevi değerlerini yaşıyor, hoşgörülü, çağın bilgisi ile donatılmış, gelişime ve değişime açık, yetenekli ve özgüvenli, aldığımız bilgileri uygulayan, çevreye duyarlı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak, koruyan ve hedefleri olan nitelikli öğrenciler yetiştirmek için buradayız.

eSafety Label, 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine sağlamaktır. Okulumuzun vizyon ve misyonuna uygun olarak eSafety Label (İnternet Güvenlik Etiketi) çalışmalarına başladık.

19.03.2021 469

19-03-202119-03-2021