''Math Mates'' eTwinning Türkiye Kalite Geliştirme Ekibi İle Webinar Gerçekleştirdi

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerimizin başarıyla yürütmekte olduğu Math Mates eTwinning projesi, yıl içerisinde gerçekleştirilen çevirimiçi eğitimlere bir yenisini daha ekledi.  Proje kurucusu 4-A sınıfı öğretmeni U.Nurdan ÇALIŞKAN ve ortağı Meftun SAVUT, eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi Kalite Geliştirme Ekibi Turan GÖRE ve Nida DEMİR'in katılımı ile Kalite Etiketi Webinarı düzenledi. eTwinning kardeş proje katılımcıları ve Math Mates proje öğretmenlerinin de katıldığı webinarda kaliteli bir eTwinning projesinin sahip olması gereken nitelikler ve kalite etiketi başvuru kriterleri ele alındı. Kalite Geliştirme Ekibi'nden Nida Demir'in yol gösteren keyifli sunumu eşliğinde projemizin içeriğine ilişkin değerlendirme yapıldı. eTwinning Türkiye Kalite Geliştirme Ekibi'ne  katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

21.04.2021 504

21-04-202121-04-202121-04-2021