''SmArt Anımals'' eTwinning Proje Ekibimiz Ortaklarıyla Buluştu

4-A sınıfı öğretmeni U. Nurdan Çalışkan ve öğrencileri, SmArt Animals eTwinning projesi ülke takımları ile birlikte çevirimiçi görüşme gerçekleştirdi. Proje öğrencilerimiz İtalyalı, Romanyalı ve Ukraynalı akranları ile tanışarak, İngilizce dil becerilerine yönelik bilmece etkinliği ve ardından canlı Kahoot yarışmasına katıldı. 7-14 yaş yabancı dil kazanımlarına destek veren etkinlikte 4-A öğrencimiz Nidanur Karabacak yarışmayı 3.olarak tamamladı. Öğrencilerimiz farklı kültürden akranları ile tanışmanın heyecanını yaşadılar. Etkinliğe katılan  4-A sınıfı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Class 4-A teacher U.Nurdan Çalışkan and his students held an online interview with SmArt Animals eTwinning project country teams. Our project students met with their European peers, participated in the English language riddle event followed by the live Kahoot competition. Our 4-A student Nidanur Karabacak completed the competition as the 3rd in the event, which supported foreign language acquisition between the ages of 7-14. Our students had the excitement of meeting their peers from different cultures.

21.04.2021 538

21-04-2021