''SmArt Animals'' eTwinning Proje Tanıtımı

SmArt Animals eTwinning projemiz, yaratıcı yazma becerisi üzerine kurulu işbirlikli öğrenme yaklaşımıyla nesli tükenmekte olan ve nesli tükenmiş hayvanları konu edinmektedir. Dünya'mızın sahip olduğu doğal kaynakların önemini öğrencilerimize fark ettirmek, koruma bilinci kazandırmak ve sürdürülebilirlik faaliyetlerine katılımları sağlamak projemizin önemli hedeflerindendir. Projemiz Türkiye, Romanya, İtalya ve Ukrayna'dan 15 ortaklı,7-14 yaş kategorisinde yer almaktadır.

Öğrencilerimizin Avrupalı akranları ile birlikte çalışarak hikaye ve şiir yazımı, araştırma, sunum faaliyetleri gerçekleştirdiği aynı zamanda sanatsal etkinlikleri de içeren, disiplinlerarası projemiz Türkiye ve Romanya koordinesinde Kasım 2020-Mayıs 2021 tarihleri arasında yürütülmek üzere planlanmıştır. SmArt Animals, okulumuz sınıf öğretmeni U.Nurdan Çalışkan ve öğrencileri 4-A sınıfı tarafından yürütülmektedir.

Smart Animals Our eTwinning project, established cooperative on creative writing skills, with cooperative learning approach. Project aims to make students realize endangered and excint animals and recognize the importance of natural Earth sources. SmArt Animals ensures students' participation in sustainability activities. It is in the 7-14 age category, with 15 partners from Romania, Turkey,Italy and Ukraine.

Our interdisciplinary project is planned to be carried out between November 2020-May 2021, in which our students work together with their European peers to write stories and poems, research and presentation activities, and also include artistic activities. Project is cordinated by Turkey and Romania and it is run by  4-A class and teacher U.Nurdan Çalışkan in our school.

21.04.2021 391

21-04-202121-04-202121-04-2021